Позивамо Вас на промоцију збирке пјесама „Атлантида“ и звучне књиге „Мусака са окусом афричке шљиве“ Миладина Берића у четвртак 22.02.2018. у 19 часова у вијећници Културног центра Бански двор. Поред књижевника Ранка Прерадовића и младе Селене Берић, на промоцији ће говорити и Желимир Радинивић, директор Специјалне библиотеке те књижевница Борка Тадић. За музичку пратњу на задужени су Бојана Обрадовић (виолина), Тара Јанковић (виолина) и Владо Данић (клавир).

Збирка сатиричних пјесама и афоризама „Мусака са окусом афричке шњиве“ је наставак изузетно успјешне звучне књиге „Мусака – Избор сатире која (не) сатире“, снимљене 2013. године у тонском студију Специјалне библиотеке. У истом маниру као и у првој књизи Берић духовито приказује мане појединаца и друштва, пружајући читаоцима катарзу кроз смијех. Књига је промовисана на прошлогодишњем сајму књиге у Београду.

Пјесник и сатиричар Миладин Берић досад је објавио близу 20 збирки пјесама, самостално и у коауторству.  Добитник је бројних регионалних награда.