Pozivamo Vas na promociju zbirke pjesama „Atlantida“ i zvučne knjige „Musaka sa okusom afričke šljive“ Miladina Berića u četvrtak 22.02.2018. u 19 časova u vijećnici Kulturnog centra Banski dvor. Pored književnika Ranka Preradovića i mlade Selene Berić, na promociji će govoriti i Želimir Radinivić, direktor Specijalne biblioteke te književnica Borka Tadić. Za muzičku pratnju na zaduženi su Bojana Obradović (violina), Tara Janković (violina) i Vlado Danić (klavir).

Zbirka satiričnih pjesama i aforizama „Musaka sa okusom afričke šnjive“ je nastavak izuzetno uspješne zvučne knjige „Musaka – Izbor satire koja (ne) satire“, snimljene 2013. godine u tonskom studiju Specijalne biblioteke. U istom maniru kao i u prvoj knjizi Berić duhovito prikazuje mane pojedinaca i društva, pružajući čitaocima katarzu kroz smijeh. Knjiga je promovisana na prošlogodišnjem sajmu knjige u Beogradu.

Pjesnik i satiričar Miladin Berić dosad je objavio blizu 20 zbirki pjesama, samostalno i u koautorstvu.  Dobitnik je brojnih regionalnih nagrada.