Звучно издање прве књиге чувеног мотивационог говорника и евангелизатора српског поријекла Ника Вујичића, који је крајем прошле године на својој говорничкој турнеји посјетио и нашу земљу.

Рођен без руку и ногу, Ник Вујичић је човјек који је успио да превазиђе своје физичке недостатке и води независан, богат и испуњен живот. Својим позитивним ставом према превазилажењу препрека и остваривању снова постао је инспирација милионима људи широм свијета. Стекао је бројна међународна признања, а људима првенствено поручује – не само ријечима већ и својим примјером – да је најважније имати циљ у животу, без обзира на све тешкоће и наизглед непремостиве препреке. 

Кроз 12 поглавља ове књиге Ник описује своја невјероватна искуства и борбе, и дијели с читаоцима поуке до којих је дошао, прихвативши свој инвалидитет као благослов који му је омогућио да крене божијим путем и кроз свој позив  допре до огромног броја људи.

Звучна књига траје 7 сати и 47 минута, а прочитала ју је Драгана Божић.  

Ник Вујичић рођен је 1982. године у Бризбејну, у Аустралији. Са седамнаест година је почео да држи предавања о својим проблемима и основао непрофитну организацију Живјети слободно. Дипломирао је рачуноводство и финансијско планирање. Почео је да путује и држи мотивациона предавања широм свијета. Прву књигу „Живјети слободно“ објавио је 2010. године. Снимио је и неколико документарних филмова. Тренутно живи у Калифорнији, са супругом Канае и њихових четверо дјеце.