Специјална библиотека, постала је богатија за још један наслов који је уврштен у едицију Један писац, једна књига.
Ријеч је о збирци пјесама „Облаци су ти границе“ младог Аднана Селимовића из Прњавора.
Ово је у исто вријеме и Аднанов књижевни првенац, чије је штампано издање објављено прошле, 2018. године у склопу пројекта „Ново име“ чији су носиоци Ново РС и Ново РСА Гејминг (Gaming).
Звучно издање књиге „Облаци су ти границе“ траје 43 минуте и садржи 45 фајлова, од којих су поред пјесама попут „Укрина“, „И ја бих да ухватим Мјесец“, „Ријечи“ и др., уврштене и двије рецензије које су написали Недељко М. Санчанин и Тоде Николетић, те кратка биографија и фајл који носи назив „Утисци“ у којима су о пјесмама и аутору понешто рекли његови пријатељи и наставници.
Према ријечима рецензента Тоде Николетића, евидентно је да Аднан пише младалчки и да је вријеме на његовој страни. Односно, да је најважније ... да се у његовом поетском опусу може наслутити песник. И поред тога што је лако уочити његов песнички укус, његове узоре, Аднан кроз своју ерудитивност слика сопствени лик. Стихом нам потврђује да је она реткост свог поднебља о којој ће се тек чути…

Аднан Селимовић рођен је у Бихаћу 2000. године. Основну школу завршио је у Прњавору, гдје тренутно живи и похађа Гимназију. Прве стихове написао је са десет година, а од тада је освојио преко 15 литерарних награда.
„Облаци су ти границе“ су му књижевни првенац.
Осим писањем бави се и глумом.