Specijalna biblioteka, postala je bogatija za još jedan naslov koji je uvršten u ediciju Jedan pisac, jedna knjiga.
Riječ je o zbirci pjesama „Oblaci su ti granice“ mladog Adnana Selimovića iz Prnjavora.
Ovo je u isto vrijeme i Adnanov književni prvenac, čije je štampano izdanje objavljeno prošle, 2018. godine u sklopu projekta „Novo ime“ čiji su nosioci Novo RS i Novo RSA Gejming (Gaming).
Zvučno izdanje knjige „Oblaci su ti granice“ traje 43 minute i sadrži 45 fajlova, od kojih su pored pjesama poput „Ukrina“, „I ja bih da uhvatim Mjesec“, „Riječi“ i dr., uvrštene i dvije recenzije koje su napisali Nedeljko M. Sančanin i Tode Nikoletić, te kratka biografija i fajl koji nosi naziv „Utisci“ u kojima su o pjesmama i autoru ponešto rekli njegovi prijatelji i nastavnici.
Prema riječima recenzenta Tode Nikoletića, evidentno je da Adnan piše mladalčki i da je vrijeme na njegovoj strani. Odnosno, da je najvažnije ... da se u njegovom poetskom opusu može naslutiti pesnik. I pored toga što je lako uočiti njegov pesnički ukus, njegove uzore, Adnan kroz svoju eruditivnost slika sopstveni lik. Stihom nam potvrđuje da je ona retkost svog podneblja o kojoj će se tek čuti…

Adnan Selimović rođen je u Bihaću 2000. godine. Osnovnu školu završio je u Prnjavoru, gdje trenutno živi i pohađa Gimnaziju. Prve stihove napisao je sa deset godina, a od tada je osvojio preko 15 literarnih nagrada.
„Oblaci su ti granice“ su mu književni prvenac.
Osim pisanjem bavi se i glumom.