Четрнаeсте по реду, прњаворске вечери поезије обрадовале су и ове године књижевне ствараоце и љубитеље стихова богатим програмом, који је уприличен 19. септембра у Културном центру.

Као и сваке године, ови пјеснички сусрети организовани су од стране Општинске организације слијепих Прњавор и Српског књижевног клуба „Таласи“.

Добра атмосфера и разнолик садржај употпуњен је наступима девет пјесника, али и учешћем представника Српског књижевног клуба „Вихор“ из Дервенте, Градске организација слијепих Бањалука, Удружења српских књижевника из Швајцарске и ЈУ Специјалне библилотеке за слијепа и слабовида лица Републике Српске.

Једнако задовољство изразили су предсједник Општинске организације слијепих Горан Васић и предсједник „Таласа“ Горан Вуковић, не само због континуитета овако једне лијепе манифестације већ и због значаја који има за слијепе и слабовиде ствараоце који се и на овај начин укључују у културни живот Српске.

Присутнима се обратио и директор Специјалне библиотеке Желимир Радиновић, који је честитао организаторима на још једној лијепој вечери у којој се говорило универзалним језиком поезије, која као дио умјетности и културе спаја и не познаје границе.