Најмлађа ауторка у едицији Један писац, једна књига. Четрнаестогодишња Селена Берић посматра свијет око себе и описује га бритко и прецизно, како то тинејџери умију, са много маште, хумора и често ироније. Селена је надреални сањар јаве, како каже у једној од пјесама, дјевојчица која не жури да уђе у свијет одраслих, јер у њему види штошта нелогично и луцкасто. Сами називи неких од пјесама илустративан су увид у Селенин свијет:  „Фејсбук ноћу“, „Стоп љубљењу на јавним мјестима“, „Продајем пубертет за било шта“, „Некад хоћу“, „Моје форе и моји фазони“, „Зашто људи воле само класичне ствари“ и друге.

Звучно издање обухвата ауторкин избор пјесама из збирке „Капутић“ и нових пјесама. Књига траје 64 минута, подијељена је у 48 фајлова, од чега су 47 пјесме а посљедњи фајл је информација о ауторки. Тонска обрада Драгана Божић.

Селена Берић рођена је 2004. године у Бањалуци. Објавила је књигу поезије „Капутић“ (2016), а у припреми је и друга. Добитница је многобројних награда, од којих издвајамо дјечију Кочићеву награду „Змијанче“, награду фестивала Дјечије царство, Бамби Орфеја и Бронзаног Орфеја у Франкфурту, књижевног клуба „Вихор“ из Дервенте и др. Свира виолину и аматерски се бави глумом.